Over Architectenbureau Keunen

Vanuit de passie voor het ontwerpen en het idee om ook eigen projecten te realiseren, wordt in november 2014 Architectenbureau Keunen opgericht door Joachim Keunen.

Visie

Persoonlijk contact is één van de belangrijkste vertrekpunten. Zowel in studie– en ontwerpfase, als in uitvoering staat dit centraal. Een vrijblijvend gesprek op de projectlocatie staat dan ook steeds voorop om de wensen en stedenbouwkundige mogelijkheden in een ontspannend kader te bekijken.
Belangrijk hierbij is dat bouwheer en architect samen een sterk en hecht bouwteam vormen.

Projecten

Op het vlak van projecten zijn de mogelijkheden zeer ruim en zie ik zowat alles wat met het bouwen te maken heeft als een potentiële uitdaging.

Gaande van nieuwbouw tot renovatie en van een ééngezinswoning, over meergezinsaccommodatie (appartementen e.a.) tot uitbreidingswerken van een bestaand gebouw.

Ook de gewenste architectuurstijl wordt in samenspraak bepaald in functie van de persoonlijke voorkeuren, de opgemaakte ontwerpen en de stedenbouwkundige mogelijkheden. Bij dit alles staan het budgettaire aspect, alsook thema´s als duurzaamheid en energieprestatie centraal.

Diensten

Naargelang de wensen, kunnen volgende items onderdeel uitmaken van de opdracht:


Voorontwerp
Ontwerp
3D–model
Opmaak dossier stedenbouwkundige vergunning
Aanbestedingsdocumenten
Prijsvraag
Opvolging
Project coördinatie